Online markedsføring med omtanke

 Boost din online markedsføring  med et samarbejde hvor vi gennemgår jeres digitale strategi. Vi udarbejder en plan hvordan vi kan flytte din forretning i den rigtige retning.

For INNOMATE er løbende optimering af vores Google Ads kampagner helt centralt for vores forretning. Arbejdet med Ads bliver hele tiden mere kompleksitet og derfor var det en lettelse at få Thomas med ind som specialist og sparringspartner. Han fik både hurtigt professionaliseret vores kampagner og skabt større effekt af dem. Og så er han super behagelig at samarbejde med.

Anne Margrethe Madsen | Salg- og marketingchef for INNOMATE

360 graders strategi

De sidste mange år har jeg arbejdet med digital markedsføring. Jeg har samarbejdet med med alt fra store e-commerce forretninger som Matas til det lokale vaskeri. Kernen har altid været en gennemarbejdet digital strategi hvor alle maketingskanaler kommer i spil og hvor sparring med den, som kender forretning bedst er i højsædet. Ring for et uforpligtende 360 graders eftersyn af din markedsføring.

Mine ydelser

Google Ads

Jeg har hjulpet mange virksomheder til stor vækst og kan også hjælpe dig. Google Ads kan hurtigt blive uoverskueligt og du har måske også oplevet at du bruger for mange penge uden at få nok igen.

SEO

Hver dag søger tusindvis af brugere efter dine produkter på Google. Ofte vælger de en af de øverste resultater på Google og køber derfra. Hvis din virksomhed ikke ligger i toppen, vil kunderne i mange tilfælde købe fra din konkurrent.

Hjemmeside

Få en professionel hjemmeside eller webshop. Jeg ved præcis hvad en moderne og professionel hjemmeside kræver. Jeg kan hjælpe dig med at få skabt en hjemmeside, som skaber flere salg i din forretning.

Undervisning

Brug for hjælp til at få bedre indsigt i din data eller markedsføring? det er ikke altid man har alle værktøjer til rådighed for at kunne analysere sin data. Lad mig hjælpe mig med at øge din indsigt og styrke din markedsføring.

Datadreven strategi

Hvorfor vælge mig?

Det kræver tæt samarbejde at opnå succes med online markedsføring med et bureau. Det vil jeg lave om på. Når vi starter et samarbejde, starter vi med at jeg besøger jeres virksomhed og får en solid forståelse af din forretning. Det vigtigste i min forretning, er din forretning og derfor har jeg ikke en salgsafdeling og bruger i stedet ressourcer på at blive opdateret på nyeste trends og funktioner inden for online markedsføring.

Hvad kan jeg forvente?

I mig, får du en markedsføringsnørd, som er hudløs ærlig og står på mål for sit arbejde. Jeg optimerer, overvåger og vedligeholder løbende alle dine aktiviteter og holder dig ajour med performance. Et tæt samarbejde skaber mærkbare resultater og giver din forretning den største mulighed for vækst.

Hvad koster ydelsen?

Det afhænger af den indsats, som skal til for at indfri dine mål og forventninger. Lad os tage en snak og finde ud af det. De første tre måneder er en prøveperiode hvor du kan opsige dag-til-dag.

Vækstet med disse virksomheder

lad mig hjælpe dig i mål med din vækst

Bliv ringet op

    Udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontaktes du hurtigst muligt