Skip to main content

Få hjælp til din digitale strategi

Ring til migSend mail

Udelukkende topkarakterer (5/5)

Vi leverer måske branchens bedste løsninger inden for digital marketing. Det er i hvert fald svært at modargumenter med en perfekt score på TrustPilot

Få hjælp med din online markedsføring

Send mailRing til os

360 graders strategi

Vi har samarbejdet med alt fra store e-commerce forretninger som Matas til lokale vaskerier. Kernen i vores arbejde har altid været en gennemarbejdet digital strategi, hvor alle marketingskanaler kommer i spil og hvor sparring med den, som kender forretningen bedst, er i højsædet. Kontakt os for et uforpligtende 360 graders eftersyn af din markedsføring.

Search engines

360 graders strategi

Search engines

Vi  har samarbejdet med alt fra store e-commerce forretninger som Matas til lokale vaskerier. Kernen i vores arbejde har altid været en gennemarbejdet digital strategi, hvor alle marketingskanaler kommer i spil og hvor sparring med den, som kender forretningen bedst, er i højsædet. Ring for et uforpligtende 360 graders eftersyn af din markedsføring.

services

360 graders markedsføring

Google Ads

Gennem tiden har vi hjulpet nogle af Danmarks største virksomheder i mål med deres målsætninger. For mange kan opgaven blive uoverskuelig og ressourcekrævende. Vi er fleksible og tilbyder både one-time setup eller månedlig håndtering.

SEO

Få lagt en handlingsplan, som fokuserer på at øge jeres performance via organisk vækst. Vi tilbyder en skræddersyet plan, hvor målet er at få dine annoncer til at opnå de bedst mulige placeringer på Google.

Hjemmeside

Få en professionel hjemmeside eller webshop. Vi ved hvad en moderne og professionel hjemmeside kræver, og vi kan hjælpe dig med at skabe hjemmeside, som øger salgene i din forretning.

Undervisning

Har du for hjælp til at få bedre indsigt i din data eller markedsføring? Det er ikke altid, man har alle værktøjer til rådighed, for at kunne analysere sin data. Vi kan hjælpe med at øge din indsigt og styrke din markedsføring.

Server-Side Tracking

Overhold GDPR regler og Datatilsynets lovgivning i forhold til indsamling af brugerdata ved hjælp af effektiv og pålidelig dataindsamling via Server-Side Tracking. Server-Side Tracking giver dig mulighed for at spore imellem 90% til 95% af alle besøgende.

Hør mere om hvad vi kan tilbyde dig
Lad os hjælpe med at vækst din forretning

I am text block.

Services

Få tilskud på op til 250.000 kr.

Få tilskud på op til 250.000 kr.

Via samarbejde med SMV Digital har du mulighed for at få tilskud til din digitale strategi. Ansøg fra 50.000,- og helt op til 250.000,-

Tilskuddet kan søges til følgende:

✓ Digital omstilling
✓ SEO undervisning og rådgivning
✓ IT sikkerhed
✓ Opbygning af webshop
✓ Digital markedsføring

Få hjælp til tilskud nu

Sponsor af Bakken Bears

Vi gør en aktiv indsats for at støtte lokalsporten og bakke op om idrætsklubber og sportsforeninger i Aarhus og københavn. Derfor er vi sponsorer af Bakken Bears. 

Bears full PNG

Sponsor af Bakken Bears

Aktiv indsats for at støtte lokalsporten og bakke op om idrætsklubber og sportsforeninger i Aarhus og København. Derfor er vi sponsorer af
Bakken Bears.

Udpluk af virksomheder vi samarbejder med

Udpluk af virksomheder
vi samarbejder med

Forventninger til samarbejdet

Hvorfor vælge os?

Det kræver tæt samarbejde at opnå succes med online markedsføring med et bureau. Det vil vi lave om på. Når vi starter et samarbejde, er første trin, at vi besøger din virksomhed og får en solid forståelse af din forretning. Det vigtigste i vores forretning, er din forretning og derfor har vi ikke en salgsafdeling. I stedet bruger vi vores ressourcer på at blive opdaterede på nyeste trends og funktioner inden for online markedsføring.

Hvad kan jeg forvente?

Hos os får du markedsføringsnørder, som er hudløst ærlige og står på mål for deres arbejde. Vi optimerer, overvåger og vedligeholder løbende alle dine aktiviteter og holder dig ajour med performance. Et tæt samarbejde skaber mærkbare resultater og giver din forretning den største mulighed for vækst.

Hvad koster ydelsen?

Det afhænger af den indsats, som skal til for at indfri dine mål og forventninger. Lad os tage en snak og finde ud af det. De første tre måneder er en prøveperiode, hvor du kan opsige dag-til-dag.

Spørgsmåls GIF

Bliv ringet op

Lad os hjælpe dig i mål med din vækst

    Udfyld formularen med navn og telefonnummer. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.