Skip to main content

Få hjælp til SEO

Ring til osSend mail

Udelukkende topkarakterer (5/5)

Vi leverer brancheførende SEO med fokus på både konverteringsoptimering og organisk vækst

Gør SEO til en
magtfaktor i
hele din digitale
tilstedeværelse

Med en effektiv SEO indsats styrker vi dit marketingsmix med en optimeret hjemmeside, som er mere relevant for dine brugere og samtidig vækster antallet af besøgende. Hos os er det et værktøj med høj prioritet, som skaber mærkbare resultater.

Gør SEO til en
magtfaktor i
hele din digitale
tilstedeværelse

Med en effektiv SEO indsats styrker vi dit marketingsmix med en optimeret hjemmeside, som er mere relevant for dine brugere og samtidig vækster antallet af besøgende. Hos os er det et værktøj med høj prioritet, som skaber mærkbare resultater.

Hvorfor skal du vælge os?

205

Gennemsnitlig vækst i organisk besøgende for vores kunder i 2023 vs 2022

92

gennemsnitlig forbedring af konverteringsrate i 2023 vs 2022

5

Udelukkende topkarakterer fra vores kunder
100% transparens gennem hele processen

En langsigtet proces som skaber resultater

SEO er en langsigtet strategi, som derfor kræver en gennemarbejdet strategi og effektiv eksekvering. Derfor bliver du involveret fra start, så vi kan blive klædt bedst på til opgaven. Du får derved indsigt i vores løbende arbejde og mulighed for at give input. Hermed opnår vi i fælleskab den største effekt.

Ved hjælp af bundsolid SEO

Vækster vi i fælleskab din konverteringsrate dine placeringer på Google

Vi involverer hele dit marketingsmix i vores arbejde med SEO. Derfor arbejder vi både med konverteringsoptimering samt on- og offpage-tiltag for at opnå den største effekt. Dermed får vi bedst potentiale for at slå konkurrenterne på organiske placeringer. 

Teknisk optimering

Når vi optimerer din hjemmeside, er en stor del af fokusset at arbejde med algoritmen, så den vægter værdien af din hjemmeside højere end dine konkurrenters. Derfor er der en række tekniske områder, som vi optimerer først. Det er bl.a. hastigheden af hjemmesiden, konverteringsraten og brugervenligheden.

Analyse & strategi

SEO er en langsigtet strategi, og derfor er det vigtigt at begynde med en dybdegående analyse af hjemmesiden. Derefter lægger vi en strategi, som matcher dine behov, målsætninger og tidsramme. Her er det vigtigt for os at lægge en plan, som er realistisk og ikke lover for meget – hvilket ofte sker inden for SEO.

On-page optimering

Her er målet at ramme præcis den målgruppe, der har behov for det, som du tilbyder. Det gør vi ved at forbedre brugeroplevelsen, skabe relevant og informativt indhold, der ikke kun er forklarende, men som også er købsmotiverende. Vi tænker altid CTA’er ind fra start og justerer løbende indhold og funktioner med hensyn til metrics om brugeradfærd.

Off-page-optimering

I samarbejde med vores kunder lægger vi en strategi for at optimere hjemmesidens autoritet blandt andet via links og anbefalinger fra troværdige kilder. Det gøres blandt andet linkbuilding, som er et effektivt værktøj for SEO-optimeringer og en hjemmesides “domain rating”.

Hvorfor er du nødt til at investere i SEO?

… Vælg en erfaren samarbejdspartner for at opnå succes

Høj konkurrence

Google behandler +40.000 søgeforespørgsler i sekundet, hvilket resulterer i nogle ret vilde algoritmer.

Det betyder, simpelt set, at Google afgør, om det er dine organiske annoncer der er iblandt søgeresultater, når din målgrupper efterspørger det, du tilbyder.

Derfor er den grumme sandhed, at det er ligeså vigtigt at optimere imod det, som Google vil have, som det er at optimere hjemmesiden til din kernemålgruppe.

Slå dine konkurrenter

Med den erkendelse er en skarp analyse og eksevering nødvendigt, hvis du vil “imponere” Googles algoritmer og blive vist på de eftertragtede topplaceringer på søgeresultater.

Bemærk dog at det kræver en stor indsats at rangere øverst på søgeord med høj konkurrence. Derfor er det vigtigt, at du enten selv er klar over, hvad der skal til eller at få hjælp udefra. Vi er klar til at hjælpe dig.

Arbejdsområder

  • Brugervenlighed
  • On-Page optimeringer
  • Hastighedsoptimeringer
  • Meget mere

Udbytte

  • Bedre placeringer
  • Øget konverteringsrate

Udpluk af virksomheder vi samarbejder med

Udpluk af virksomheder
vi samarbejder med

thomasandre undervisnings image
Højeste kundetilfredshed

Kompetent SEO-bureau

Du får en samarbejdspartner, som er specialiseret i SEO og skaber en sammenhæng med resten af dit samlede marketingsmix. Vi er nørder inden for SEO og optimerer dagligt SEO og andre marketingsindsatser for at ramme skæringspunktet mellem mængden af besøgende og konverteringsrate for vores kunder.

Dedikeret team,
som var det dit eget

Du får ikke bare en samarbejdspartner, men et dedikeret hold, der aldrig lover mere, end de kan holde. Vælger du os til at varetage flere af dine marketingsløsninger eller udelukkende på SEO, arbejder vi holistisk imod dét, som skaber de bedste resultater for din forretning.

Du får én kontaktperson på projektet, som også er den person, som eksekverer dine SEO-opgaver. Dermed får du alt samlet og kan få alle dine svar med det samme.

Du bliver indraget i det omfang, du ønsker

Vi vil det, som er bedst for dig. Derfor har vi både fokus på konverteringsoptimering og vækst i organiske placeringer med vores SEO-tilgang. Det er tilgangen fra start, når vi lægger det overordnede mål i fælleskab med dig.

Fra start vil du blive involveret i processen og hver måned bliver performance gennemgået med et stort fokus på transparens og input. I sidste ende er det kunden, som kender sin forretning bedst.

Se vores cases her

Bliv ringet op

Lad os hjælpe dig i mål med din vækst

    Udfyld formularen med navn og telefonnummer. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.