Skip to main content

Få hjælp til Facebook annoncering

Ring til osSend mail

Udelukkende topkarakterer (5/5)

Vi leverer branchens måske bedste løsninger inden for digital marketing. Se alle vores anmeldelser her på siden og på TrustPilot.

Vækst din forretning med Facebook annoncering

Facebook er en effektiv annonceringsplatform. Det betyder, at  hvis du ønsker målrettet markedsføring, er det helt rette sted at investere dine penge i annoncering på Facebook. Med over 2 milliarder aktive brugere er Facebook målt til at være verdens største sociale medie, og det er derfor helt oplagt at investere i Facebook annoncering for at få netop dit produkt eller din ydelse ud til mange flere potentielle kunder. Vi hjælper dig med din virksomheds Facebook annoncering, og det kan du læse meget mere om herunder.

Vækst din forretning via facebook annoncering

Facebook er en effektiv annonceringsplatform. Det betyder, at  hvis du ønsker målrettet markedsføring, er det helt rette sted at investere dine penge i annoncering på Facebook. Med over 2 milliarder aktive brugere er Facebook målt til at være verdens største sociale medie, og det er derfor helt oplagt at investere i Facebook annoncering for at få netop dit produkt eller din ydelse ud til mange flere potentielle kunder. Vi hjælper dig med din virksomheds Facebook annoncering, og det kan du læse meget mere om herunder.

Hvorfor skal du vælge os?

205

Gennemsnitlig vækst for samarbejdspartnere i 2023 vs 2022

92

gennemsnitlig forbedring af konverteringsrate i 2023 vs 2022

5

Udelukkende topkarakterer fra vores kunder

Vækst din markedsføring med en skræddersyet indsats på facebook meta Instagram push annoncering

Vækst din markedsføring med en målrettet indsats på META Facebook Instagram annoncering

Vi starter altid vores samarbejder med at skabe et solidt fundament. Her klarlægger vi både strategien, målgruppen, forventninger og budgettet, så vi er helt på linje med, hvad vores resultater skaber af værdi for dig. 

Leadgenerering/henvendelser

Det er vigtigt at fastsætte en klar målsætning for din Facebook annoncering. Er dit mål at skabe henvendelser, anbefaler vi, at din hjemmeside har den højst mulige konverteringsrate. Det gør du bl.a. via de rette call to actions og kontaktformularer, så du gør det nemmere for en potentiel kunde at komme i kontakt med dig hurtigt.

E-commerce/salg

Er målet at skabe direkte salg via Facebookannoncen anbefaler vi, at du har Google Shopping, Google Merchant Center samt et solidt tracking system så vi sikrer, at du får det maksimale ud af dine Facebookannoncer. Vi kan både hjælpe med opsætning og håndtering af dette, så vi hurtigt kan komme i gang med at sende dine ydelser og produkter ud og leve.

Specialiseret samarbejdspartner

Vi vægter vores kunderelationer rigtig højt, og så har vi stor erfaring med både danske og udenlandske virksomheder. Du får derfor en samarbejdspartner, som har en dyb forståelse for din forretning, og som står til rådighed for dig, når du skal bruge hjælp. Læs om vores cases her, og bliv klogere på hvilke typer af virksomheder, vi samarbejder med.

Først fundament, dernæst kompleksitet

Når det grundlæggende fundament er sat op og virker, arbejder vi med profitsporing, prisovervågning, livstidsværdi, nye setups og nye teser for at optimere indsatsen. Altsammen for at skabe yderligere vækst for din virksomhed.

Lad os håndtere din Facebook annoncering

… Så du kan bruge din tid på det du er bedst til

Høj konkurrence

Når vi overtager din konto, får du frigivet ressourcer til at arbejde på de ting, du er god til i din virksomhed. Du får løbende rapporter omkring performance og optimeringer. Dermed er du altid med på, hvad der foregår med din annoncering.

I samarbejdet med os får du frigivet en række ressourcer, og du kan dermed fokusere din tid på din kerneforretning. Vi rapporterer løbende vores indsatser, performance og optimeringer, og vi står altid til rådighed for en status. Vi vægter transparens højt, og du er derfor altid velkommen til at spørge ind til vores arbejde.

Slå dine konkurrenter

Da vi annonere for samarbejdspartnere i mange brancher og forskellige segmenter, ved vi hvad der virker og hvilke funktioner som skal bruges for at opnå de bedste resultater.

Vi underbygger alle setups med et fundament af data, som gør at vi får mest mulig data ind på brugerne og deres kunderejse, hvilket muligør at vi kan byde højere på mere relevante brugere end dem som ikke har besøgt hjemmesiden før.

Platforme

 • Facebook
 • Instagram

Udbytte

 • Målret de rette brugere
 • Følg og eksponer brugerne i hele overvejelsesprocessen
 • Eksponere dit brand og produkt

Udpluk af virksomheder vi samarbejder med

Udpluk af virksomheder
vi samarbejder med

Vi hjælper dig med det rette format

Typer af annoncer - hvilken skal du vælge?

Når det kommer til annoncetyper, har Facebook mange forskellige muligheder. Herunder kan du læse om de forskellige annoncetyper for at blive klogere på, hvilken du i samarbejde med os skal vælge til din Facebook-annonceringsstrategi.

 • Video
 • Billede
 • Samling
 • Karrusel
 • Diasshow
 • Lynoplevelse
 • Leadgenereringsannoncer
 • Tilbud
 • Opslagsinteraktion
 • Begivenhedssvar
 • Synes godt om for side

Du kender din forretning bedst

I samarbejde med dig, planlægger vi strategi for den nødvendige push-indsats på METAs platform. Dermed kan vi omfavne den rette løsning med de insatser som skal til for at du kan nå dine mål.

Vi har erfaringen

Du får en samarbejdspartner, som er specialiseret i push- og pullannoncering og derfor forstår sammenhængen med resten af dit marketingsmix. Vi er nørder inden for markedsføring og optimerer dagligt SoMe annoncering og andre marketingsindsatser for at ramme skæringspunktet mellem mængden af besøgende og konverteringsrate for vores samarbejdspartnere.

Rød tråd i din digitale identitet

Derfor har vi fokus på mixet med dine andre marketingsindsatser og læner os op af eksisterende kundeflows og kundetyper, så vi kan assistere hele den digitale tilstedeværelse med at ramme brugere i hele overvejselsesprocessen.

Se vores cases her

Bliv ringet op

Lad os hjælpe dig i mål med din vækst

  Udfyld formularen med navn og telefonnummer. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.