Det siger mine kunder

 Jeg ved, at anbefalinger spiller en stor rolle, når man skal vælge sin nye samarbejdspartner. I min verden har gode anbefalinger, der går fra mund til øre, rigtig stor værdi. Jeg gør mig umage hver dag og et af mine succeskriterier er selvfølgelig, at mine kunder er tilfredse.

'Thomas har en enorm god energi i sin fremtoning, og er dygtig til at formidle sin faglige viden i et letforståeligt sprog. Vi har værdsat Thomas' engagement og begejstring i det samarbejde vi har haft"

Jacob LoburskiMarketingchef Hilding Anders Danmark,

Thomas is a great google marketing specialist with a flair experience and variety of performance lifting methods. He is definitely the guy who gets the job done fast and effective.

Karolis BingelisHead of E-Commerce - Godske Group A/S

Jeg har samarbejdet med Thomas om vores Google Ads. For INNOMATE er løbende optimering af vores Google Ads kampagner helt centralt for vores forretning. Arbejdet med Ads bliver hele tiden mere kompleksitet og derfor var det en lettelse at få Thomas med ind som specialist og sparringspartner. Han fik både hurtigt professionaliseret vores kampagner og skabt større effekt af dem. Og så er han super behagelig at samarbejde med.

Anne Margrethe MadsenSalg- og marketingchef

Thomas er en enorm dygtig Google specialist - som hurtigt har løftet min virksomheds performance på Google. Thomas er udover at være super dygtig til sit arbejde, også en super behagelig og rar person som er virkelig god til at kommunikere. Jeg sætter stor pris på mit samarbejde med ham.

Karina Due MadsenEjer Aia Aia ApS

Lad mig hjælpe dig i mål med din vækst

Bliv ringet op

    Udfyld formularen med navn og telefonnummer – kontakter dig hurtigst muligt